Scholing NVLKNF en laborantendag

De scholingsdagen van de NVLKNF zijn een landelijk congres, die elk voorjaar wordt georganiseerd door de scholingscommissie en is toegankelijk voor leden, niet-leden en studenten. De scholingscommissie stelt altijd een boeiend, interessant en gevarieerd programma samen, waarin alle facetten van ons vak aan bod komen. Alle deelnemers ontvangen een syllabus en een certificaat. Door het volgen van deze bijscholing kan je geaccrediteerde punten voor het Kabiz kwaliteitsregister verdienen. 

 

Inschrijving

Programma 2024

 

Laborantendag

De laborantendag wordt jaarlijks georganiseerd door een afdeling KNF ergens in Nederland. Deze dag is alleen toegankelijk voor leden tegen een zeer lage toegangsprijs. Naast scholing is er ook veel ruimte voor onderling contact en bezichtiging van de organiserende afdeling. Ook worden firma’s uitgenodigd om hun nieuwste apparatuur en technieken te demonstreren. Door deelname aan de Laborantendag kan je geaccrediteerde punten voor het Kabiz kwaliteitsregister verdienen.

Heb je als KNF afdeling interesse om de laborantendag te gaan organiseren, neem dan contact op met bestuur@nvlknf.nl voor vrijblijvende informatie. De vereniging heeft voor de organisatie een draaiboek klaarliggen.